Vi erbjuder gratis medlemskap för att få tillgång till flera fester runt om i SVERiGE

Vi känner alla igen känslan att vilja gå ut och festa men inte ha den blekaste aning om var festen är ikväll.

Där kommer vi på Festfinns in. Vi har samlat ihop ett team med flera festarrangörer och människor som har kontakter till fester runt om i hela landet. Nya fester läggs upp här varje dag.

 

Vi förmedlar kontakter till fester såsom hemmafester i villor, lägenheter, festvåningar och hotellsviter, men även till privata fester utomhus såsom rave, underground-fester, beachpartys, artist-efterfester och mycket mera. Om du redan har ett registrerat konto här kan du välja något av dessa två medlemskap för att gå på fester som ligger aktivt uppe på sidan just nu.

Vilket medlemskap passar dig bäst?

Vi erbjuder gratis tillgång till att ansöka till alla offentliga fester som ligger uppe. Du kan också välja V.I.P-inträde som gör dig verifierad samt ger dig tillgång till olistade fester som kan hållas bland annat i hotellsviter.

0 SEK

fESTFINNS MEDLEM

99 SEK

/månaden

V.I.P

Vårt team

lUcious

Lucious är grundaren till Festfinns och har byggt upp ett större kontaktnätverk inom festbranschen genom åren med festarrangörer runt om i Sverige. Han jobbar med marknadsföring och web-design för Festfinns samt är admin för sidan. luciousvegas@outlook.com

Kevin

Kevin är en ambitiös kille som har drivit företag större delen av sitt liv. Han har också ett stort intresse för event- och festbranschen. Kevin sköter ekonomin för Festfinns och är tillsammans med Lucious admin för sidan. Nås via mejl:

(endast engelska) Jiangxin@primalproductionsAB.com