Vi marknadsför din fest via festfinns nätverk

Planerar du att arrangera en fest och vill nå ut till en större festintresserade publik på tusentals människor?

Då är detta rätt plats för dig.

Vi bjuder in gäster efter ert urval. Anlitar erfarna DJ’s. Bokar en lokal efter er budget samt hyr in vakter/entrévärdar och hyr in anpassad ljud/ljusteknik till festen.

Privata fest event

Är vår specialitet. Vi tar hand om allt som en fest inehålller och designar din nästa dröm fest.

Våra tjänster

Här hittar ni våra prisförslag på olika sorters fester.

Basic Fest Paket. 1500 SEK

Vill du anordna ett privant eller en hemmafest och använda dig av vårt nätverk för att fylla ut festen med fler gäster? Då är detta paket perfekt för dig. Vi har närmare 3000 fest profiler på jakt efter nya äventyr.

Stort Fest Paket. 6000 SEK

Vill du anordna en större fest som inkluderar erfaren DJ samt professionell ljud och ljusteknik? Då är detta paket rätt för dig. Vi erbjuder en komplett fest plus marknadsföring via våra sociala medier.

V.I.P kväll 350 SEK/ Per person

Vill du vara med på en av våra V.I.P kvällar? Där vi erbjuder dig en kväll på de hetaste festerna i Stockholm, med förhandbokade drink bord samt limousine service. Kontakta vår service manager för att boka en kväll via
nedanför.

Svensexa/Möhippa 850 SEK

Detta pris är per person i sällskapet. Vi på festfinns hjälper dig att styra upp den bästa Möhippan/Svensexan du och ditt sällskap någonsin har varit på. Vi samarbetar med Partybussar och Limousine bilar som gör er förfest extra spännande.

Hur bokar man ett paket?

Ni kan nå oss via mejl och berätta vilket sorts upplägg ni är ute efter så skräddarsyr vi en kväll efter er förväntan.

© 2023 All Rights Reserved.