Hur man sätter upp sitt konto

Steg 1. Registrera sig

Att registrera ett konto är kostnadsfritt. Du börjar med att trycka på “Gå med här”. Där skriver du in ett användarnamn (måste vara ditt riktiga namn med både för- och efternamn, då festarrangörerna behöver identifiera dig med leg på plats), lösenord och din e-postadress. Därefter kommer du att få en bekräftelse via mejl med en länk för att aktivera ditt konto. När du har aktiverat ditt konto kommer du att ha en fungerande profil. Nästa steg är att logga in och det gör du via profil-gubben som syns i menyn uppe i högra hörnet av hemsidan. När du har loggat in är det bara att ladda upp en profilbild och sedan trycka på ”beskär bild” så kommer din profil automatiskt att registreras som aktiv.

Steg 2. Ansök till att gå på Festerna

Steg 2. Ansök om att vara med på festerna

Genom att gå med i våra gruppgästlistor med alla samlade fester kan du söka gästlistor till dessa fester. Där kan du även skapa en egen gruppgästlista om du själv har en fest som du vill bjuda in folk till. Inne i gruppen hittar du all info du behöver om biljetter, adress och tider när festerna pågår.

Bli V.I.P Medlem

Vill du även få tillgång till våra V.I.P fester så rekommenderar vi V.I.P medlemspaketet. Där blir du bland annat blir verifierad och prioriterad först på gästlistorna. Som V.I.P medlem kommer du att få en privat inbjudan av admin till den dolda gästlistan för V.I.P festerna. Detta medlemskap har en månadsavgift på 99kr.

Hitta din nästa fest här